Оголошення

Редакція надає сприяння у пошуку експертів або фахівців для проведення психологічної, товарознавчої експертизи, досліджень на поліграфі.

Тел.: 0934767260

Перегляди: 959

Міжнародні освітні заходи (Вебінари) для поліграфологів в Україні на 2020 рік. International Society of Polygraph Examiners скорочено ISOPE - світова професійна поліграфологічна організація, яка об’єднує в своєму складі членів більше 22 країн світу, презентує українським поліграфологам освітні річні дистанційні Інтернет-вебінари. Прийняти участь у міжнародних російськомовних Вебінарах організованих ISOPE можливо за умови річної передплати на Міжнародні освітні заходи ISOPE. Участь у всіх навчальних заходах ISOPE забезпечується отриманням відповідного Міжнародного Сертифікату підтверджує вашу акредитацію поліграфолога і періодичне підвищення кваліфікації відповідно до міжнародного стандарту ASTM E2064-00 (2014 року). Вартість передплати - 520 гривень - одноразовий організаційний акредитаційний платіж Міжнародній спільноті поліграфологів і 1950 гривень щорічний освітній платіж за участь 4 рази на рік в освітніх поліграфологічних російськомовних вебінарах ISOPE. За потреби може укладатися відповідний договір, виставлятися рахунок з юридичними особами.

При організації очних навчально-методичних Семінарів всім слухачам будуть надаватися знижки. Учасники Вебінарів будуть мати можливість отримати Презентацію заняття та відеозапис заняття. Міжнародною спільнотою поліграфологів на постійній основі протягом року проводяться різні освітні заходи у вигляді російськомовних вебінарів відповідно до міжнародного стандарту ASTM E2064-00 (2014 року) про періодичне підвищення кваліфікації в обсязі 40 годин протягом 2 років поліграфологами різних країн.

Онлайн - реєстрація для участі в освітній заходах Міжнародного співтовариства поліграфологів в 2020 роціhttps://forms.gle/ZekdruQGKFBrwQjY6 

У разі позитивного прийняття рішення про зарахування бажаючого кандидата у якості слухача ISOPE, адміністрацією навчання ISOPE буде надана для заповнення відповідна освітня електронна анкета для реєстрації.

Довідкова інформація для ознайомлення (мова оригінала - англійська):

1. Constitution International Society of Polygraph Examiners / Устав Міжнародного співтовариства поліграфологів.

2. Code of Ethics Polygraph Examiners / Етичний кодекс поліграфолога.

3. Standards of Practice Polygraph Examiners / Стандарт практичної діяльності поліграфолога.

Президентом Международного сообщества полиграфологов Натаном Дж. Гордоном 31 октября 2019 года была утверждена Тематика расширенных учебно-методических Вебинаров Международного сообщества полиграфологов (ISOPE) в 2020 году в Украине для полиграфологов в рамках курса повышения профессиональной квалификации слушателей Международного сообщества полиграфологов. Все желающие полиграфологи приглашаются в качестве слушателей на расширенные учебные Вебинары ISOPE в 2020 году - https://forms.gle/AgzK1AzE2twqZ3ee9


Тематический план:

1. Выявление скрываемой информации с использованием вопросов направленной лжи в тестах при исследовании на полиграфе.

2. Анализ невербального поведения в ходе тестирований на полиграфе.

3. Горизонтальная система обсчета полиграмм (HSS), обновленные результаты исследований.

4. Основы скрининговых тестирований на полиграфе при приеме на работу, в бизнесе, правоохранительных органах.

 18 апреля 2024

Новини