Оголошення

Редакція надає сприяння у пошуку експертів або фахівців для проведення психологічної, товарознавчої експертизи, досліджень на поліграфі.

Тел.: 0934767260

Перегляди: 800

Большаков Сергій Іванович - в даний час проректор з економічно-фінансової діяльності «Державного університету інтелектуальних технологій і зв’язку», раніше займав посаду проректора з наукової роботи даного університету (м. Одеса), має науковий ступінь – кандидата військових наук, вчене звання – доцента, освіта вища: військова, технічна, економічна та з експертизи товарів та послуг. Має статус журналіста, судового експерта, оцінювача, вченого. Обіймає за сумісництвом посаду головного наукового співробітника ТОВ «Науково-дослідній інститут судової експертизи та оцінки». Має наукові праці в галузі судово-експертної, оціночної, економічно-фінансової діяльності, інтелектуальних технологій і зв’язку, в тому числі опублікованих в наукових журналах США, Європи. Член правління ЧБО «Спілка ветеранів військової розвідки». Підполковник запасу, має досвід бойових дій. Місце знаходження – м. Одеса. Контакти: тел. +38 (063) 585-38-14.

Видатні досягнення Большакова С.І., які фактично і призвели до створення Школи оцінки Большакова Сергія Івановича: Сергій Іванович перший в Україні організував, ліцензовану нову спеціальність у вищих навчальних закладах міста Одеси - «оціночна діяльність». За вказаною спеціальністю здійснив перший випуск молодших спеціалістів в Одеській національній академії зв'язку ім. О.С. Попова з видачею дипломів державного зразка із спеціальністю «оціночна діяльність». Єдиний експерт (фахівець) в Україні, який робить судові експертизи з визначення вартості права вимоги.

Науковими здобутками Бльшакова С.І. за період з червня 2019 по липень 2020 років є публікація низки важливих для громадськості наукових робіт, у тому числі тих, які мають державний та суспільний резонанс. Найголовніші серед яких:

1. Большаков, С. І. Інструменти забезпечення коректного нарахування податків під час відчуження земельних ділянок. Вісник соціально-економічних досліджень : зб. наук. праць / За ред. М. І. Звєрякова (голов. ред.) та ін. Одеса : Одеський національний економічний університет. 2020. № 1 (72). С. 85-104. Науковій журнал з індексом DOI. 

Реакція Державного бюро розслідувань на публікацію наукової статті: ДБР відправило лист за №3868зки/10-16-06-9531/20 від 16.07.20200 року до Національної поліції України, щодо фактів, які були вказані у статті  з метою звернення уваги правоохоронного органу на ознаки кримінального правопорушення, підслідного Національній поліції України, та подальшого прийняття рішення згідно з вимогами чинного законодавства України.

2. Большаков С.І. Особливості формування обліково-аналітичного інструментарію оцінки активів підприємств транспортної галузі // Теоретико-методичні засади дослідження бізнес-процесів у підприємництві : монографія / за ред. Н.А. Волкової. Одеса. 2019. С.110-130.

3. Большаков С.І. Обліково-аналітичний інструментарій оцінки вартості майнових прав на земельні ділянки // Матеріали VIII Міжнародної науково-практичної конференції «Перспективи розвитку обліку, контролю та аналізу к контексті євроінтеграції». 21 травня 2020 року / редкол.: М.І. Звєряков та ін. Одеський національний економічний університет. Одеса : ОНЕУ. 2020. С.109-113.

4. Большаков С.І. Критерії проведення судової експертизи щодо цівільних справ в Україні //Інтеграція освіти, науки та бізнесу в сучасному середовищі: літні диспути: тези доп. I Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 1-2 серпня 2019 р. – Дніпро, 2019. – С. 51- 56 та 4 науково-прикладних статті опубліковані в розділі «Наукові статті. Спеціальні знання» ONLINE журналу «Судово-психологічна експертиза. Застосування поліграфу та спеціальних знань в юридичній практиці»: https://expertize-journal.org.ua/spetsialni-znannya